new

34.546.80 RADIANT PRO - Штитник за сонце за автомобил со странични додатоци

Лагер
865


Основни информации

Код 34.546.80
Модел RADIANT PRO
Боја Сребрена
Димензија 150 x 70 cm
Пакување 75/1
Нето тежина 0.07 kg
Материјал Полиетилен
Бар код 8605040084786

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 75
Димензии на картон димензии 0.72 x 0.63 x 0.59 m
Бруто тежина на картон 7.02 kg
Волумен на картонот 0.268 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 760720000000
Promobox