34.501.23 REMY - Сет за пишување и цртање

Лагер
3.500


Основни информации

Код 34.501.23
Модел REMY
Боја Ројал сина
Димензија 31.5 x 4 x 1.8 cm
Пакување 200/50/1
Нето тежина 0.08 kg
Материјал Пластика
Бар код 8605040036518

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.48 x 0.36 x 0.48 m
Бруто тежина на картон 16.70 kg
Волумен на картонот 0.083 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960850000000
Promobox