34.063.10 ROBIN - Pанец

Лагер
5.176
Пристигнување 50 20.07.24.


Основни информации

Код 34.063.10
Модел ROBIN
Опис Ранец со една преграда и преден џеб со патент, задната страна е со постава
Бренд BRUNO
Боја Црна
Димензија 38 x 29 x 14 cm
Пакување 50/1
Нето тежина 0.31 kg
Материјал Полиестер
Тема Back to school
Бар код 8605025602561

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито
Препорачена димензија на печат 7 x 5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.64 x 0.45 x 0.38 m
Бруто тежина на картон 17.10 kg
Волумен на картонот 0.109 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 420292910000

Поврзани производи

Promobox