54.023.10 RUNNER 5 - Качкет, 5 панели

Лагер
0
Пристигнување 8.000 28.07.23.


Основни информации

Код 54.023.10
Модел RUNNER 5
Опис Качкет со 5 панели, метална тока
Бренд EXPLODE
Боја Црна
Пакување 200/50/1
Нето тежина 0.08 kg
Материјал Памук
Тип на производ 5 панели
Бар код 8605040028711

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез, Плесликувач

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.69 x 0.45 x 0.374 m
Бруто тежина на картон 16.06 kg
Волумен на картонот 0.116 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 650500300000

Поврзани производи

Promobox