32.183.20 SANIBEL - Перница на надувување

Лагер
6.972


Основни информации

Код 32.183.20
Модел SANIBEL
Боја Сина
Димензија 35 x 27cm
Пакување 200/50/1
Нето тежина 0.04 kg
Материјал PVC
Тема ЛЕТО
Бар код 8605040012550

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сито
Препорачена димензија на печат 10 x 5cm

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.44 x 0.22 x 0.24 m
Бруто тежина на картон 10.28 kg
Волумен на картонот 0.023 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 950662000080

Поврзани производи

Promobox