54.021.10 SCOUT - Качкет со 6 панели, чичак тока

Лагер
2.627


Основни информации

Код 54.021.10
Модел SCOUT
Бренд EXPLODE
Боја Црна
Пакување 200/50/1
Нето тежина 0.06 kg
Материјал Памук
Тип на производ 6 панели
Бар код 8605040009253

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез, Плесликувач

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.59 x 0.44 x 0.375 m
Бруто тежина на картон 12.60 kg
Волумен на картонот 0.097 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 650500300000

Поврзани производи

Promobox