CE Sertifikat
Направено во Европа

58.043.20 SEAGULL - Плитка заштитна чевла

37 39 40 41 43
Лагер 3 7 5 4 4


Основни информации

Код 58.043.20-37
Модел SEAGULL
Опис Плитка заштитна чевла, S3 SRC, ESD Горен дел на чевлата:водоотпорен PUTEK - HYPERTEX текстилен материјал во комбинација со микрофибер материјал околу петите, Внатрешност:AIRNET SPACER материјал со висок степен на парапропустливост, Заштитна капа:композитна, ITSAFE Меѓуѓон:неметален, FLEX TEXTILE PLATE ESD Ѓон:полиуретен со двојна густина, отпорен на струја на низок напон.Влошка:SUPPORT ACTIVE ESD
Бренд BICAP
Боја Сина
Пакување 10/1
Нето тежина 1.13 kg
Тип на производ Композитна заштитна капа
Тема Направено во Европа
Стандардна облека ESD, S3
Standard EN ISO 20345
Бар код 8605040085837

Печатете информации

Логистички информации

Парчиња по картон 10
Димензии на картон димензии 0.68 x 0.44 x 0.36 m
Бруто тежина на картон 12.20 kg
Волумен на картонот 0.108 m3
Земја на потекло Италија
ХС код 640291100000
Promobox