33.199.10 SIMS - Метален приврзок за клучеви

Лагер
0
Пристигнување 10.200 20.07.24.


Основни информации

Код 33.199.10
Модел SIMS
Боја Црна
Димензија 4.2 x 2.6 x 0.4 cm
Пакување 300/50
Нето тежина 0.03 kg
Материјал Метал
Бар код 8605040073490

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер

Логистички информации

Парчиња по картон 300
Димензии на картон димензии 0.518 x 0.31 x 0.115 m
Бруто тежина на картон 9.12 kg
Волумен на картонот 0.018 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732620009000
Promobox