23.004.10 SLASH - Секач за пура

Лагер
4.083


Основни информации

Код 23.004.10
Модел SLASH
Бренд ARMY
Боја Црна
Димензија 9 x 3.6 x 0.7 cm
Пакување 500/250/1
Нето тежина 0.03 kg
Материјал Пластика, Метал
Бар код 8605040041734

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.285 x 0.205 x 0.285 m
Бруто тежина на картон 14.24 kg
Волумен на картонот 0.017 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 821490000000

Поврзани производи

Promobox