37.102.10 SMART 3.0 - USB Flash меморија

08 16 32 64
Лагер(2-5 дена) 0346 01.940 01.069 082


Основни информации

Код 37.102.10-308
Модел SMART 3.0
Бренд PIXO
Боја Црна
Димензија 5.8 x 1.9 x 1.1cm
Пакување
Нето тежина 0.00 kg
Тип на производ USB 3.0
Бар код 8605025669885
Дополнителна документација CE сертификат

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Сито, Тампон
Препорачена димензија на печат 2.8 x 1.6cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1
Димензии на картон димензии 0 x 0.205 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 852351100000
Promobox