37.305.10 SMART BLACK 3.0 - USB Flash меморија

08 16 32 64
Лагер(2-5 дена) 0216 01.387 0694 012


Основни информации

Код 37.305.10-308
Модел SMART BLACK 3.0
Бренд PIXO
Боја Црна
Димензија 5.8 x 1.9 x 1.1cm
Пакување
Нето тежина 0.02 kg
Бар код 8605025670362

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Сито, Тампон

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.175 x 0.215 x 0.055 m
Бруто тежина на картон 0.79 kg
Волумен на картонот 0.002 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 852351100000

Поврзани производи

Promobox