new

37.630.10 SMART OTG C 3.0 -

32 64
Лагер(2-5 дена) 0970 0973


Основни информации

Код 37.630.10-332
Модел SMART OTG C 3.0
Бренд PIXO
Боја Црна
Пакување 1/1/1
Нето тежина 0.00 kg
Капацитет 32 GB
Материјал Пластика
Тип на производ USB 3.0
Бар код

Печатете информации

Препорачан тип на печатење 3D Стикер, Ласер, Сито, Тампон

Логистички информации

Парчиња по картон 1
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 852351100000

Поврзани производи

Promobox