new

37.630.10 SMART OTG C -

16 32 64
Лагер(2-5 дена) 0819 076 0938


Основни информации

Код 37.630.10-16
Модел SMART OTG C
Бренд PIXO
Боја Црна
Димензија 7.1 x 1.9 x 1.1cm
Пакување 1/1
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ USB 2.0
Бар код PRPP000000032
Дополнителна документација Извештај од тестирањето, CE сертификат, RoHS, Извештај од тестирањето

Печатете информации

Препорачан тип на печатење 3D Стикер, Ласер, Сито, Тампон
Препорачена димензија на печат 2.5 x 1.1cm

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.175 x 0.215 x 0.055 m
Бруто тежина на картон 0.81 kg
Волумен на картонот 0.002 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 852351100000

Поврзани производи

Promobox