37.308.10 SMART RED 3.0 - USB Flash меморија

08 16 32 64
Лагер 0 0 0 0


Основни информации

Код 37.308.10-308
Модел SMART RED 3.0
Бренд PIXO
Боја Црна
Пакување 1/1/1
Нето тежина 0.00 kg
Бар код 8605025671253

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Сито, Тампон

Логистички информации

Парчиња по картон 0
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 852351100000

Поврзани производи

Promobox