37.619.10 SMART SILVER 3.0 - USB Flash меморија

08 16 32 64
Лагер(2-5 дена) 03 03 03 03


Основни информации

Код 37.619.10-308
Модел SMART SILVER 3.0
Бренд PIXO
Боја Црна
Пакување
Нето тежина 0.02 kg
Тип на производ USB 3.0
Бар код 8605040015124

Печатете информации

Препорачан тип на печатење 3D Стикер, Ласер, Сито, Тампон

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.175 x 0.215 x 0.055 m
Бруто тежина на картон 0.80 kg
Волумен на картонот 0.002 m3
Земја на потекло
ХС код 852351100000

Поврзани производи

Promobox