37.619.10 SMART SILVER - USB Flash меморија

08 16 32 64
Лагер(2-5 дена) 03 03 03 03


Основни информации

Код 37.619.10-08
Модел SMART SILVER
Бренд PIXO
Боја Црна
Димензија 5.8 x 1.9 x 1.1 cm
Пакување
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Пластика, Метал
Тип на производ USB 2.0
Бар код 8605040015094

Печатете информации

Препорачан тип на печатење 3D Стикер, Ласер, Сито, Тампон
Препорачена димензија на печат 2.5 x 1.1 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.175 x 0.215 x 0.055 m
Бруто тежина на картон 0.80 kg
Волумен на картонот 0.002 m3
Земја на потекло
ХС код 852351100000

Поврзани производи

Promobox