37.102.10 SMART - USB Flash меморија

08 16 32 64
Лагер(2-5 дена) 04.712 08.387 03.629 0185


Основни информации

Код 37.102.10-08
Модел SMART
Бренд PIXO
Боја Црна
Димензија 5.8 x 1.9 x 1.1cm
Пакување 1600/100/1
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Пластика, Метал
Тип на производ USB 2.0
Бар код 8605025626369

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер, Сито, Тампон
Препорачена димензија на печат 2.8 x 1.6cm

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.175 x 0.215 x 0.055 m
Бруто тежина на картон 0.79 kg
Волумен на картонот 0.002 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 852351100000
Promobox