36.031.80 SNAP FRAME A2 - Алуминиумски рекламен рам

Лагер
143


Основни информации

Код 36.031.80
Модел SNAP FRAME A2
Боја Сребрена
Димензија 420 x 594 mm
Пакување 10/1
Нето тежина 1.19 kg
Материјал Алуминиум
Бар код 8605040032299

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална

Логистички информации

Парчиња по картон 10
Димензии на картон димензии 0.48 x 0.19 x 0.66 m
Бруто тежина на картон 12.70 kg
Волумен на картонот 0.060 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 761699900000

Поврзани производи

Promobox