14.160.10 SONATA BLACK - REGENT метално хемиско пенкало во поклон кутија

Лагер
1.367


Основни информации

Код 14.160.10
Модел SONATA BLACK
Бренд REGENT
Боја Црна
Димензија на кутија 19.5 x 4.1 x 3 cm
Димензија на пенкала O 1.2 x 14 cm
Пакување 100/1
Нето тежина 0.11 kg
Материјал Метал
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина, Поклон пакување
Бар код 8605040083260

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 3 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0.41 x 0.24 x 0.34 m
Бруто тежина на картон 11.46 kg
Волумен на картонот 0.033 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox