37.357.10 SPACE 9 - Пластична поклон кутија

Лагер
1.413


Основни информации

Код 37.357.10
Модел SPACE 9
Боја Црна
Димензија 9 x 9 x 2cm
Пакување 600/10/1
Нето тежина 0.04 kg
Материјал Пластика
Бар код 8605025677828

Печатете информации

Логистички информации

Парчиња по картон 600
Димензии на картон димензии 0.56 x 0.49 x 0.42 m
Бруто тежина на картон 25.88 kg
Волумен на картонот 0.115 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 392310900000
Promobox