58.018.41 SPARK - Сигурносен елек

S M L XL XXL 3XL
Лагер 18 0 0 0 0 0
Пристигнување 150
15.06.24.
200
08.08.24.
600
15.06.24.
500
08.08.24.
700
15.06.24.
700
08.08.24.
1.200
15.06.24.
800
08.08.24.
800
15.06.24.
200
08.08.24.
150
15.06.24.
150
08.08.24.


Основни информации

Код 58.018.41-S
Модел SPARK
Опис Елек, флуросцентен, две рефлективни ленти напред, две позади и една преку рамото, четири предни џеба, џеб за мобилен телефон и пенкало, пластичен држач за идентификациона картичка, пластична гајка за клучеви и гајка за слушалки
Бренд TEKTON PRO
Боја Неон жолтa
Пакување 50/1
Нето тежина 0.18 kg
Состав 100% полиестер
Материјал Полиестер
Перформанси Висока видливост
Пол Унисекс
Бар код 8605040008713

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Плесликувач, Сито, Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.41 x 0.28 x 0.42 m
Бруто тежина на картон 10.44 kg
Волумен на картонот 0.048 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 611030910000
Promobox