54.022.10 STAR - Качкет, 6 панели

Лагер
2.448
Пристигнување 2.000 28.07.23.


Основни информации

Код 54.022.10
Модел STAR
Опис Качкет со 6 панели, чичак тока
Бренд EXPLODE
Боја Црна
Пакување 200/50/1
Нето тежина 0.05 kg
Материјал Полиестер
Тип на производ 6 панели
Бар код 8605040009215

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез, Плесликувач, Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 200
Димензии на картон димензии 0.56 x 0.445 x 0.38 m
Бруто тежина на картон 11.30 kg
Волумен на картонот 0.095 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 650500300000

Поврзани производи

Promobox