new

37.966.90 STATION -

Лагер
805


Основни информации

Код 37.966.90
Модел STATION
Бренд PIXO
Боја Бела
Димензија 8.4 x 7.4 x 2.3 cm
Пакување 50/1
Нето тежина 0.22 kg
Тип на производ Влез Type-C
Дополнителна опрема Магнет, Поклон пакување, Безжично полнење
Бар код 8605040086155

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.575 x 0.23 x 0.25 m
Бруто тежина на картон 11.45 kg
Волумен на картонот 0.033 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 850440309000
Promobox