11.080.10 STELLA - Метално хемиско пенкало

Лагер
34.747


Основни информации

Код 11.080.10
Модел STELLA
Боја Црна
Димензија O 1.1 x 14.1 cm
Пакување 600/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040066829

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.32 x 0.26 x 0.21 m
Бруто тежина на картон 9.62 kg
Волумен на картонот 0.017 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox