11.086.10 STELLA BLACK - Метално хемиско пенкало

Лагер
29.464


Основни информации

Код 11.086.10
Модел STELLA BLACK
Боја Црна
Димензија O 1.1 x 14.1 cm
Пакување 500/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040076767

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.325 x 0.265 x 0.215 m
Бруто тежина на картон 9.60 kg
Волумен на картонот 0.019 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox