Сублимација

30.068.90 SUBLI MAGNET ROUND - Magnet

Лагер
0


Основни информации

Код 30.068.90
Модел SUBLI MAGNET ROUND
Боја Бела
Димензија O 7.6 x 0.3 cm
Пакување 500/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Дрво
Тема Сублимација
Бар код 8605040055670

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.46 x 0.275 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 11.82 kg
Волумен на картонот 0.025 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 850519100000
Promobox