Сублимација

30.069.90 SUBLI MAGNET SQUARE - Магнет

Лагер
0


Основни информации

Код 30.069.90
Модел SUBLI MAGNET SQUARE
Боја Бела
Димензија 7.6 x 7.6 x 0.3 cm
Пакување 500/50
Нето тежина 0.03 kg
Материјал Дрво
Тема Сублимација
Бар код 8605040059661

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.455 x 0.275 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 14.86 kg
Волумен на картонот 0.025 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 850519100000
Promobox