Сублимација

30.063.90 SUBLI MDF 5X5 - MDF приврзок за клучеви

Лагер
5.941
Пристигнување 5.000 20.07.24.


Основни информации

Код 30.063.90
Модел SUBLI MDF 5X5
Боја Бела
Димензија 5 x 5 x 0.3 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Тема Сублимација
Бар код 8605040030318

Печатете информации

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.9 x 0.275 x 0.19 m
Бруто тежина на картон 12.28 kg
Волумен на картонот 0.047 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732620009000
Promobox