Сублимација

30.064.90 SUBLI MDF 6X4 - MDF приврзок за клучеви

Лагер
14.900
Пристигнување 5.000 20.07.24.


Основни информации

Код 30.064.90
Модел SUBLI MDF 6X4
Боја Бела
Димензија 6 x 4 x 0.3 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Плута, Дрво
Тема Сублимација
Бар код 8605040041321

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.91 x 0.275 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 12.04 kg
Волумен на картонот 0.050 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732620009000
Promobox