Сублимација

30.062.90 SUBLI MDF R5 - MDF приврзок за клучеви

Лагер
0
Пристигнување 10.000 10.08.24.


Основни информации

Код 30.062.90
Модел SUBLI MDF R5
Боја Бела
Димензија O 5 cm x 0.3 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Дрво
Тема Сублимација
Бар код 8605040097922

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.9 x 0.275 x 0.19 m
Бруто тежина на картон 10.00 kg
Волумен на картонот 0.047 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732620009000
Promobox