Сублимација

30.072.90 SUBLI PHOTO 13X18 - Панел за фотографии

Лагер
1.596


Основни информации

Код 30.072.90
Модел SUBLI PHOTO 13X18
Боја Бела
Димензија 12.7 x 17.8 x 0.5 cm
Пакување 50/10/1
Нето тежина 0.10 kg
Материјал Дрво
Тема Сублимација
Бар код 8605040053911

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.32 x 0.24 x 0.19 m
Бруто тежина на картон 5.98 kg
Волумен на картонот 0.015 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 442090990000
Promobox