Сублимација

30.073.90 SUBLI PHOTO 15X15 - Панел за фотографирање

Лагер
880


Основни информации

Код 30.073.90
Модел SUBLI PHOTO 15X15
Боја Бела
Димензија 15.2 x 15.2 x 0.5 cm
Пакување 50/10/1
Нето тежина 0.10 kg
Материјал Дрво
Тема Сублимација
Бар код 8605040064733

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.325 x 0.215 x 0.22 m
Бруто тежина на картон 6.00 kg
Волумен на картонот 0.015 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 442090990000
Promobox