Сублимација

30.074.90 SUBLI PHOTO 20X25 - Панел за фотографии

Лагер
1.626


Основни информации

Код 30.074.90
Модел SUBLI PHOTO 20X25
Боја Бела
Димензија 20.3 x 25.4 x 0.5 cm
Пакување 50/10/1
Нето тежина 0.23 kg
Материјал Дрво
Тема Сублимација
Бар код 8605040034910

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.335 x 0.26 x 0.31 m
Бруто тежина на картон 12.72 kg
Волумен на картонот 0.027 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 442090990000
Promobox