Сублимација

30.067.71 SUBLI PLY 6X4 - Приврзок за клучеви од шпер-плоча

Лагер
3.633


Основни информации

Код 30.067.71
Модел SUBLI PLY 6X4
Боја Беж
Димензија 6 x 4 x 0.3 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Дрво
Тема Сублимација
Бар код 8605040069561

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.45 x 0.275 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 5.42 kg
Волумен на картонот 0.025 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732620009000
Promobox