Сублимација

30.066.71 SUBLI PLY R5 - Приврзок за клучеви од шпер-плоча

Лагер
1.815


Основни информации

Код 30.066.71
Модел SUBLI PLY R5
Боја Беж
Димензија O5 x 0.3 cm
Пакување 500/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Дрво
Тема Сублимација
Бар код 8605040037546

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Сублимација

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.45 x 0.27 x 0.195 m
Бруто тежина на картон 5.04 kg
Волумен на картонот 0.024 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 732620009000
Promobox