14.159.10 TAURUS - REGENT метално хемиско пенкало во поклон кутија

Лагер
1.510


Основни информации

Код 14.159.10
Модел TAURUS
Бренд REGENT
Боја Црна
Димензија на кутија 19.4 x 4.1 x 3 cm
Димензија на пенкала O 1.4 x 13.7 cm
Пакување 100/1
Нето тежина 0.10 kg
Материјал Метал
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Поклон пакување
Бар код 8605040099759

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 3 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 100
Димензии на картон димензии 0.41 x 0.24 x 0.35 m
Бруто тежина на картон 11.04 kg
Волумен на картонот 0.034 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox