44.050.90 TEO MINI - Шолја од фина керамика

Лагер
0
Пристигнување 30.000 02.05.24.


Основни информации

Код 44.050.90
Модел TEO MINI
Бренд CASTELLI
Боја Бела
Димензија O 7 x 8.5cm
Пакување 48/12
Нето тежина 0.23 kg
Капацитет 225 ml
Материјал Керамика
Бар код 8605025618067
Дополнителна документација Извештај од тестирањето

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Печење на пресликувач, Тампон
Препорачена димензија на печат 20 x 8cm

Логистички информации

Парчиња по картон 48
Димензии на картон димензии 0.335 x 0.245 x 0.38 m
Бруто тежина на картон 12.24 kg
Волумен на картонот 0.031 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 691200250000

Поврзани производи

Promobox