10.153.10 TERESA - Пластично хемиско пенкало

Лагер
0
Пристигнување 80.000 24.08.24.


Основни информации

Код 10.153.10
Модел TERESA
Боја Црна
Димензија 1.1 x 1.1 x 14.1 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Пластика
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605025698762

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Тампон
Препорачена димензија на печат 3.5 x 0.7 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.46 x 0.32 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 10.68 kg
Волумен на картонот 0.029 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox