CE Sertifikat
Направено во Европа

58.035.10 TIGER - Длабока заштитна чевла

37 38 39 42 44 47
Лагер 1 8 12 1 1 1


Основни информации

Код 58.035.10-37
Модел TIGER
Опис Длабока заштитна чевла, S3 SRC, горен дел на чевлата:водоотпорен PUTER HYPERTEX, текстилен материјал во комбинација со микфрофибер околу петите, Внатрешност:AIRNET SPACER материјал со висок степен на парапропустливост, заштитна капа: композитна, ITASAFE меѓуѓон:неметален, FLEX TEXTILE PLATE ѓон:полиуретна двојна густина, влошка:COMFORT FRESH
Бренд BICAP
Боја Црна
Пакување 10/1
Нето тежина 1.22 kg
Тип на производ Композитна заштитна капа
Тема Направено во Европа
Стандардна облека S3
Standard EN ISO 20345
Бар код 8605040067574

Печатете информации

Логистички информации

Парчиња по картон 10
Димензии на картон димензии 0.68 x 0.49 x 0.35 m
Бруто тежина на картон 13.06 kg
Волумен на картонот 0.117 m3
Земја на потекло Италија
ХС код 640291100000
Promobox