10.198.10 TINT - Пластично гел хемиско пенкало

Лагер
11.805


Основни информации

Код 10.198.10
Модел TINT
Боја Црна
Димензија O 1 x 14.5 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040099674

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Тампон
Препорачена димензија на печат 3 x 0.7 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.405 x 0.32 x 0.165 m
Бруто тежина на картон 10.28 kg
Волумен на картонот 0.021 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox