10.184.71 TITANIUM BAMBOO - Дрвено хемиско пенкало

Лагер
5.845


Основни информации

Код 10.184.71
Модел TITANIUM BAMBOO
Боја Беж
Димензија O 1.1 x 13.7 cm
Пакување 1000/50
Нето тежина 0.01 kg
Материјал Бамбус
Тип на производ Хемиска
Бар код 8605040042281

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Ласер
Препорачена димензија на печат 4.5 x 0.6 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 1000
Димензии на картон димензии 0.485 x 0.32 x 0.2 m
Бруто тежина на картон 10.00 kg
Волумен на картонот 0.031 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox