11.066.10 TITANIUM BLACK - Метално "touch" хемиско пенкало

Лагер
44.191


Основни информации

Код 11.066.10
Модел TITANIUM BLACK
Боја Црна
Димензија O 1 x 14.2 cm
Пакување 600/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска, допирно
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040039243

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.36 x 0.24 x 0.17 m
Бруто тежина на картон 9.34 kg
Волумен на картонот 0.015 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox