11.076.10 TITANIUM JET BLACK - Метално хемиско пенкало

Лагер
42.927
Пристигнување 80.000 02.07.24.


Основни информации

Код 11.076.10
Модел TITANIUM JET BLACK
Боја Црна
Димензија O 1 x 13.5 cm
Пакување 600/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040083277

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 600
Димензии на картон димензии 0.36 x 0.32 x 0.14 m
Бруто тежина на картон 11.30 kg
Волумен на картонот 0.016 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox