11.077.10 TITANIUM JET BLACK M - Метално техничко пенкало

Лагер
5.478


Основни информации

Код 11.077.10
Модел TITANIUM JET BLACK M
Боја Црна
Димензија O 1 x 13.5 cm
Пакување 600/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040082256

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 600
Димензии на картон димензии 0.37 x 0.32 x 0.14 m
Бруто тежина на картон 11.14 kg
Волумен на картонот 0.017 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox