11.078.10 TITANIUM JET BLACK R - Метално ролер пенкало

Лагер
20.422


Основни информации

Код 11.078.10
Модел TITANIUM JET BLACK R
Боја Црна
Димензија O 1 x 13.7 cm
Пакување 600/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040077108

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 600
Димензии на картон димензии 0.36 x 0.315 x 0.16 m
Бруто тежина на картон 11.53 kg
Волумен на картонот 0.018 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox