11.065.10 TITANIUM TOUCH - Метално "touch" хемиско пенкало

Лагер
31.236
Пристигнување 30.500 02.07.24.
1.500 03.08.24.


Основни информации

Код 11.065.10
Модел TITANIUM TOUCH
Боја Црна
Димензија O 1 x 14.2cm
Пакување 600/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Алуминиум
Тип на производ Хемиска, допирно
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040003275

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 500
Димензии на картон димензии 0.57 x 0.19 x 0.35 m
Бруто тежина на картон 11.80 kg
Волумен на картонот 0.038 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox