11.081.10 TITANIUM TOUCH BAMBOO - Метално 'touch' хемиско пенкало

Лагер
6.071
Пристигнување 10.000 24.08.24.


Основни информации

Код 11.081.10
Модел TITANIUM TOUCH BAMBOO
Боја Црна
Димензија O 1 x 14.2 cm
Пакување 600/50
Нето тежина 0.02 kg
Материјал Бамбус, Алуминиум
Тип на производ Хемиска, допирно
Дополнителна опрема Гумирана површина
Бар код 8605040056066

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Ласер
Препорачена димензија на печат 4 x 0.5 cm

Логистички информации

Парчиња по картон 600
Димензии на картон димензии 0.32 x 0.32 x 0.18 m
Бруто тежина на картон 9.50 kg
Волумен на картонот 0.018 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 960810920000

Поврзани производи

Promobox