new
special offer

58.131.10 TOPPER - Елек за работна облека

S M L XL XXL 3XL
Лагер 0 0 0 0 0 0
Пристигнување 10
25.05.24.
40
25.05.24.
70
25.05.24.
70
25.05.24.
40
25.05.24.
10
25.05.24.


Основни информации

Код 58.131.10-S
Модел TOPPER
Бренд LMA
Боја Црна
Пакување
Нето тежина 0.00 kg
Бар код 3473833540215

Печатете информации

Препорачан тип на печатење

Логистички информации

Парчиња по картон 1
Димензии на картон димензии 0 x 0 x 0 m
Бруто тежина на картон 0.00 kg
Волумен на картонот 0.000 m3
Земја на потекло Бангладеш
ХС код 620190000000
Promobox