Направено во Европа

34.178.10 TOTO MINI - Нотес A6

Лагер
0


Основни информации

Код 34.178.10
Модел TOTO MINI
Опис Нотес со заоблени рабови и еластична лента
Бренд PRO BOOK
Боја Црна
Димензија 9.4 x 14.4 cm
Пакување 50
Нето тежина 0.14 kg
Материјал Винил хартија
Тема Направено во Европа
Формат А6
Видови хартија Крем
Бар код 8605025630908

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Дигитална, Отпечаток од фолија, Сито

Логистички информации

Парчиња по картон 50
Димензии на картон димензии 0.195 x 0.38 x 0.17 m
Бруто тежина на картон 7.34 kg
Волумен на картонот 0.013 m3
Земја на потекло Србија
ХС код 482010300000

Поврзани производи

Promobox