53.015.10 TOUCH GLOVE - Ракавици со 3 активни "touch" прсти

S/M L/XL
Лагер 1.390 4.524


Основни информации

Код 53.015.10-S/M
Модел TOUCH GLOVE
Бренд EXPLODE
Боја Црна
Димензија 19 cm
Пакување 250/10/1
Нето тежина 0.03 kg
Материјал Акрил
Бар код 8605025645872

Печатете информации

Препорачан тип на печатење Вез, Плесликувач

Логистички информации

Парчиња по картон 250
Димензии на картон димензии 0.415 x 0.4 x 0.415 m
Бруто тежина на картон 8.32 kg
Волумен на картонот 0.069 m3
Земја на потекло Кина
ХС код 611693000000

Поврзани производи

Promobox